Læs_For_Mig_Banner

Kontakt

Sussi Nyled Heinrichson
Portalen 2
2670 Greve
Tlf.43 95 80 84
suh@grevebib.dk

'Læs For Mig' er Greve Kommunes bidrag til Kulturministeriets landsdækkende kampagne 'Danmark Læser'.

Elsker du gode historier? Vil du gerne dele glæden ved dem med børn? Eller kunne du tænke dig at få læst spændende historier højt af en voksen?
Så er 'Læs For Mig' noget for dig.

Unikke historier fra kendt børnebogsforfatter
Kernen i 'Læs For Mig' er seks nyskrevne e-fortællinger for aldersgruppen 10-13 år, skrevet specielt til Læs For Mig af børnebogsforfatter Jan Kjær.

Fortællingerne udkommer i løbet af 2015/16 og kan læses og downloades kvit og frit.
Den første fortælling udkommer i august, og de næste følger med ca. én måneds mellemrum.

Action og spænding fra tiden omkring Første Verdenskrig
Genremæssigt vil vi denne gang bevæge os i den populære paranormale genre. Superrealisme i det nutidige og historiske Greve blandes sammen med overnaturlige fænomener og tager fortsat udgangspunkt i virkelige og fiktive begivenheder.

Hemmelige loger på Mosede Fort, korrupte magthavere og spænding vil fylde dine tablets når Jan er færdig med at producere de spritnye e-fortællinger.
For i stedet for at udkomme i papir- eller bogform foregår det hele digitalt.

Få direkte besked når historierne udkommer
Det vil sige, at fortællingerne kan læses på tablet, computer eller smartphone, og du kan få direkte besked, når de udkommer.
Det eneste du skal gøre er at sende en sms med teksten GB LÆS til 1241 - så giver vi besked, hver gang en ny fortælling er klar.*

Sammen om alt det gode ved at læse
'Læs For Mig' handler om at være sammen om alt det gode ved at læse.
Hvis du er barn, så hiv fat i en voksen og fortæl, at der er gratis gode historier på 'Læs For Mig'. Og hvis du er voksen, så læs historierne højt og del de spændende oplevelser. Der bliver masser af stof til samtale og eftertanke.
Det handler om at læse sammen. Fordi det er hyggeligt. Fordi det giver nærvær. Fordi det giver viden. Fordi det giver fantastiske oplevelser.

* Tilmelding til SMS-service koster 0 kr. + almindelig SMS-takst. Servicen udbydes af Greve Bibliotek, Portalen 2, 2670 Greve.