jan_kjaer_451

Kontakt

Læs For Mig
Tlf.43 95 80 84
suh@grevebib.dk

Jan Kjær er en af Danmarks mest populære børnebogsforfattere. Læs For Mig giver dig muligheden for at læse fire af hans bøger, lige når du har lyst.

Jan Kjær er en af Danmarks mest produktive og populære børnebogsforfattere med 45 bøger til børn bag sig.

Hans bøger er meget efterspurgte blandt børn, og de er med deres moderne udtryk i sig selv med til at skabe læselyst. Bøgerne egner sig fortrinligt både til højtlæsning og selvlæsning.

Helte og skurke i moderne sprog

Jan Kjær har om nogen forstået det univers som børn, særligt drenge, indfanges af.

De rigt illustrerede bøger i kombination med et moderne sprog og fængende historier med både helte og skurke, giver mange børn lyst til at læse mere.

Har du et barn i din omgangskreds vil vi varmt anbefale, at du tager fat på Jan Kjærs bøger og læser højt. Du vil også selv være rigtig godt underholdt!

Forrygende flotte billeder

Jan Kjær er desuden en gudsbenådet illustrator og tegner, og han illustrerer selv sine bøger. Både indholds- og billedsiden er helt i top.

Alle Jan Kjærs bøger kan købes i boghandleren eller lånes på biblioteket.

Unikt tilbud i begrænset periode

Her på www.læsformig.dk får du og din familie frem til marts 2015 helt unikt muligheden for at læse Jan Kjærs bøger online, gratis og så ofte du vil.

Læs For Mig giver dig en forsmag på rigtig gode læseoplevelser, som vi håber vil inspirere jer til at læse mere højt for børn.